Honung & Havregryn – slut i lager

 

Tvålen Honung & Havregryn är mild tvål fylld med vitaminer för att boosta din hud!

Tvålens doft är nötig och aningen kakig .Honung är bakteriedödande vilket är väldigt bra för alla hudtyper men speciellt för de med acneproblem. Dessutom innehåller den antioxidanter, vitaminer och mineraler. Honung är lugnande och mycket återfuktande och kan till och med bleka ärr, läka sår och hjälpa huden att återhämta sig efter för mycket sol.

Havregrynens naturliga beståndsdelar absorberar smuts och rester som byggs upp i porerna. Grynen ger också tvålen en mild skrubbeffekt vilket hjälper huden att bli av med död hud!

Tvålen innehåller också gurkmeja vilket är en fettlöslig krydda som dessutom hindrar hudens åldrande. Gurkmeja är antiinflammatoriskt och studier visar att den har en keratolytisk effekt när den appliceras på huden. Det fetade ordet betyder att den förhindrar hudceller från att klumpa ihop sig och blockera porer. Detta gör gurkmeja till en superingrediens! Det hjälper mycket om man har en oren eller inflammerad hud och tilltäppta porer. Gurkmeja kan tack vare dessa egenskaper även vara fördelaktig att använda på hud som lider av acne.

Tvålen rekommenderas framförallt till ansikte och kropp för alla hudtyper. Såklart fungerar den till händer också men skrubben är inte så skön och fördelaktig på händerna.


innehåll:

Kokosfett, rapsolja, NaHO, vatten, honung, havregryn, gurkmeja  

Lämna en kommentar