Tvålarna

Lavendel – slut i lager

9FBD85E4-B91A-45BA-B26F-BBFD841C4F99

Tvålen har en klar doft av lavendel.

Lavendeln har en lugnande effekt och har exempelvis används i teer väldigt länge. Örten är också stresslindrande och eftersom tvålen innehåller hela blommor ger den också en mild skrubb

Oljan i tvålen är återfuktande men ej fet


innehåll:

kokosfett, NaHO, vatten, lavendel, tvåldoft-lavendel, pigmenterad mica

Honung & Havregryn – slut i lager

 

Tvålen Honung & Havregryn är mild tvål fylld med vitaminer för att boosta din hud!

Tvålens doft är nötig och aningen kakig .Honung är bakteriedödande vilket är väldigt bra för alla hudtyper men speciellt för de med acneproblem. Dessutom innehåller den antioxidanter, vitaminer och mineraler. Honung är lugnande och mycket återfuktande och kan till och med bleka ärr, läka sår och hjälpa huden att återhämta sig efter för mycket sol.

Havregrynens naturliga beståndsdelar absorberar smuts och rester som byggs upp i porerna. Grynen ger också tvålen en mild skrubbeffekt vilket hjälper huden att bli av med död hud!

Tvålen innehåller också gurkmeja vilket är en fettlöslig krydda som dessutom hindrar hudens åldrande. Gurkmeja är antiinflammatoriskt och studier visar att den har en keratolytisk effekt när den appliceras på huden. Det fetade ordet betyder att den förhindrar hudceller från att klumpa ihop sig och blockera porer. Detta gör gurkmeja till en superingrediens! Det hjälper mycket om man har en oren eller inflammerad hud och tilltäppta porer. Gurkmeja kan tack vare dessa egenskaper även vara fördelaktig att använda på hud som lider av acne.

Tvålen rekommenderas framförallt till ansikte och kropp för alla hudtyper. Såklart fungerar den till händer också men skrubben är inte så skön och fördelaktig på händerna.


innehåll:

Kokosfett, rapsolja, NaHO, vatten, honung, havregryn, gurkmeja  

Kaffe & Kakao Scrub – slut i lager

Tvålen Kaffe & Kakao Scrub har många egenskaper!

Tvålen har en naturlig chokladlukt med en gnutta som kommer ifrån de naturliga råvarorna!

Kaffet i Tvålen funkar perfekt som scrub. Det har också antiinflammatoriska egenskaper, det lindrar röd och irriterad hud och har en åtstramande effekt. Kaffet gör huden fräschare, mer återfuktad, ungdomligare och mjukare.

Kakaon innehåller ämnen som håller huden ung och hindrar huden att åldras.

Tvålen är gjord på en oljeblandning vilket gör att den hjälper hudens yta mot väder och vind, mer djupgående effekter som hjälper mot irritation och rodnad. tvålen är medelfet.

Kaffe och kakao är perfekt som duschtvål då den hjälper till att ta bort död och dessutom gör kaffets åtstramande effekt att rakat hår växer ut långsammare.

Tvålen är också perfekt som ansiktsrengöring för framförallt mognare hy.


innehåll:

Kokosfett, Rapsolja, NaHO, vatten, malt kaffe, kakao

Oliv – slut i lager

Olivoljan i tvålen hjälper hudens yta att skydda mot väder och vind och  med att bevara fukt. Den är antiinflammatorisk, lindrar klåda och irritation. Funkar SUPER mot torr, ömtålig och sårig hud.

Tvålen är fet och återfuktande och är super som handtvål året om men framförallt under vinterhalvåret.


innehåll:

Olivolja, NaHO, vatten